Душові канали Supra-Line Classic, ТМ «INOX STYLЕ» , Болгарія - розкіш за доступну ціну!

Компанія ТОВ «Супра Дрейн Груп» офіційний партнер компанії Patlidganski  пропонує широкий вибір душових каналів та трапів з різноманіттям варіантів дизайну решіток.

Переваги SUPRA-LINE CLASSIC:

  • Якість та вишуканий дизайн;
  • Усі без винятку моделі душових каналів (корпус, решітка, сифон) виготовлені повністю із високоякісної нержавіючої сталі марки AISI 304 згідно зі стандартом EN 10088, що забезпечує найвищий рівень гігієни;
  • Ширина решіток (80мм), в тому числі із скла;
  • Пропускна здатність високого рівня (до 60 л / хв.);
  • Фінішна обробка електрополіруванням забезпечує сатиновий блиск та ідеально гладку поверхню  виробів;
  • Корпуси каналів мають різні випуски. Для безпроблемного та простого монтажу в наявності є ніжки,висоту яких які можна регулювати від 75 до 115 мм.;
  • Просте обслуговування, сифон легко розбирається та забезпечує швидкий доступ до каналізаційної труби;
  • Усі моделі душових каналів з горизонтальним або вертикальним фланцем, який служить для надійного примикання гідроізоляції до каналу;
  • Комплектується додатково  «сухим» сифоном – «Запах – Стоп 24»;
  • Окрім стандартних моделей Ви можете замовити душові канали  з решітками будь-яких розмірів та форм за вашими ескізами.

Поширені запитання

Чому саме душові канали Inox Style?
Inox Style – це торгова марка, відома вже більше 8 років на європейському ринку. Продукція  відповідає міжнародним гігієнічним та технічним  вимогам, а також  задовольняє будь-які естетичні потреби в дизайні. Вагомим аргументом є ціна, що  є більш доступною для кінцевого споживача  в порівнянні з аналогічною продукцією відомих європейських виробників.


Що  означає «сухий» сифон – «Запах – Стоп 24»?

Це запатентована система захисту від потрапляння каналізаційних запахів, що являє собою сифон із нержавіючої сталі з  високоякісною змінною пластиковою мембраною всередині, яка відкривається тільки тоді коли тече вода. В іншому випадку, мембрана залишається закритою, а отже, надійно захищена від запахів із каналізаційного отвору.

Чому сифон виконаний з нержавіючої сталі?

Уявіть, що ваш сифон або корпус каналу виготовлені із ПВХ або навіть гірше з пластику. У разі каналізаційного засмічення  ви використовуватимете  хімічні засоби, що містять у своєму складі сильні кислоти,  після  використання яких сифон або корпус  душового каналу  можуть  зазнати  ушкоджень, в результаті чого доведеться  через протікання міняти душовий канал !!! Механічний спосіб очищення  у випадку засмічення також не убезпечить ваш душовий канал , якщо його корпус або сифон виготовлені із ПВХ чи пластику.

Чи є безпечним використання решітки із скла? 

Вибираючи решітку із скла, Ви можете бути впевнені, що просто так решітка із скла не розіб’ється,  оскільки вона виготовлена із багатошарового скла (триплекс) і здатна витримати навантаження до 250 кг.

Запрошуємо до співпраці дизайнерів, монтажні організації та інтернет-магазини сантехніки, існує гнучка система знижок та індивідуальна програма лояльності.

Понравилось? Поделитесь с друзьями!
Другие Новости
Все новости

Пока нет коментариев,
Ваш отзыв может быть первым и самым важным!
Написать комментарий